Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER, “Orman Haftası ve Ağaç Bayramı dolayısı ile her yıl mart ayından itibaren binlerce fidanı toprakla buluşturuyoruz” dedi.
ESER: “Darende kıraç ve dağlık bir bölge, ağaçlandırmaya o kadar ihtiyacımız var ki ekmek ve su gibi. Onun için bu çalışmalara devam etmeliyiz, bu yıl ki ağaçlandırmada Adliye personeli bizlere yardımcı oldu ve bu yıl ki dikimlere kendilerinin de destek olmak istediklerini söylediler, duyarlı davranışlarından dolayı Adliye personellerine teşekkür ediyorum. Adliye binasının karşısını Adliye ormanı olarak düzenliyoruz ilçemizdeki tüm mezarlıkları ağaçlandırıyoruz İnşallah ağaçsız bir yer bırakmayacağız.” dedi.
İlçenin İbrahim Paşa mahallesinde gerçekleşen fidan dikimine Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER, Cumhuriyet savcısı Emine ÖRS, Cesur SUNAR, Hakim Nimet BALCI, Mehmet YIĞRAP ve Belediye Başkan Yardımcısı Savaş KAZANCIOĞLU katıldı.
Darende Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İlçede bulunan tüm mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıldığı belirtildi.